Хотел в Исландия търси фотограф на северни сияния

Хотел в Исландия търси фотограф на северни сияния Снимка: pixabay.com

Фотографът ще трябва да живее в хотела от септември до края на октомври и да предостави правата върху заснетия контент на хотела

Хотел Rangá в Исландия търси човек, който в продължение на два месеца да фотографира и да прави видео записи на северното сияние. В замяна на това той ще получи безплатно настаняване и храна. Също така ще му бъде платен полетът до мястото на престоя.

Rangá е разположен в Хедли - малък град на час и половина път с кола от Рейкявик. Фотографът ще трябва да живее в хотела от септември до края на октомври. Правата върху заснетото съдържание фотографът ще трябва да предаде на хотела.

Кандидатите трябва да попълнят анкета, която включва въпроси за професионалния им опит в областта на фотографията, използването на социални медии, предишни пътувания до Исландия и ваксинация срещу коронавирус.

Освен това евентуалните фотографи трябва да подготвят и мотивационно писмо, в което да отговорят на въпроса защо ръководството на хотела трябва да избере именно тях за тази позиция, съобщава ТСН, позовавайки се наTravel + Leisure.

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: