Клиенти на банка помагат на български деца с хронични заболявания

Клиенти на банка помагат на български деца с хронични заболявания Снимка: УниКредит Булбанк

От 18 декември от всяка покупка, платена с телефон, се дарява сума за „Българската Коледа“

За всяка покупка от 18 декември до края на годината, която клиентите на УниКредит Булбанк платят директно с телефона чрез своя дигитален портфейл, банката ще дарява по 10 стотинки в подкрепа на български деца с хронични заболявания. 

Така заедно клиенти и банка ще допринесат за осигуряване на съвременна медицинска апаратура за детски клиники и отделения в цялата страна чрез кампанията „Българската Коледа“.

Вече 18 години „Българската Коледа“ обединява усилията и съпричастността на хората. Освен за болници „Българската Коледа“ предоставя подкрепа и на конкретни деца, за да успеят да се преборят с болестта още в ранното си детство.

За да помогнат дарението на банката да расте допълнително, клиентите просто трябва да изберат да платят обичайните си покупки бързо, лесно и удобно с телефона, вместо в брой или с карта.

Отделно от това УниКредит Булбанк отново ще е основен спонсор на концерта „Българската Коледа“. Събитието традиционно събира най-силната подкрепа по време на кампанията.

Ако все още клиентите с физически карти, издадени от УниКредит Булбанк, не са ги дигитализирали, могат да го направят за минути. Независимо дали картата е Visa или Mastercard, тя лесно се добавя в Apple Wallet за извършване на плащания с iPhone, iPad, Apple Watch и Mac. Притежателите на мобилни телефони с операционна система Android могат да ползват интегрирания дигитален портфейл в приложението за мобилното банкиране Bulbank Mobile.

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: