Криптовалутите, които могат значително да поскъпнат в близко бъдеще

Криптовалутите, които могат значително да поскъпнат в близко бъдеще Снимка: pixabay

Курсът на биткойна достигна исторически максимум за всички времена и е малко вероятно скоро да покаже многократен растеж. Но алткойните са способни на това. Експерти  определиха най-перспективните монети.

От началото на 2020 г. много криптовалути показаха експоненциален растеж. Например XRP токенът поскъпна с 220%, а Ethereum - с 350%. Биткойнът също показа значителна динамика, но не такава като алткойните: от януари курсът на биткойна се увеличи със 160% и вече е 19,2 хил. долара, като  в момента достига исторически максимум на борсите Binance, Kraken и Bitstamp.

Пазарът на криптовалути вероятно ще продължи да расте през 2021 г. Такова развитие на събитията очакват анализаторите на 8848 Invest и определят няколко алткойни, за които може да се очаква да удвоят цената си или дори да нараснат още повече през следващите месеци.

Ethereum - очакваният преход към втората версия на мрежата ще се превърне в двигател за   растежа му;

Litecoin е подценена монета за майнинг, за което свидетелства голямото търсене на хардуер, като например модела L3;

XRP - за поскъпването може да помогне безплатното разпространение на токените Spark, което ще се случи в средата на декември. Тези фактори могат да определят възходяща тенденция за 2021 г.;

Токенът на борсата Binance - цената на bnb, вероятно ще нарасне поради развитието на борсата и включването на нови потребители.
 

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: