Мъск е принуждавал топ мениджърите си да употребяват наркотици заедно с него

Мъск е принуждавал топ мениджърите си да употребяват наркотици заедно с него

Задава се грандиозен скандал

Изданието The Wall Street Journal  публикува интересен доклад, в който се твърди, че Илон Мъск е оказвал натиск върху високопоставени ръководители на своята компания Tesla. Твърди се, че уж ги е принуждавал да употребяват наркотици заедно с него.

При това, предложението му много рядко е ило отхвърляно - топ мениджърите не са искали да загубят възможността да останат близо до милиардера или да го разстроят.

Съобщава се, че през последните няколко години на партита Мъск е забелязан да приема кетамин чрез назален спрей. Също така му се приписва използването на течно екстази от бутилка с вода.

Според доклада, настоящи и бивши членове на борда на директорите на  Tesla и SpaceX, някои от които са инвестирали десетки милиони в компанията на Мъск, също са употребявали наркотици заедно с него.

По думите на журналисти, по този начин Илон Мъск е създал култура, в която най-близките му бизнес партньори се страхуват да не загубят богатството и социалния си статус. Освен това, този отрицателен ефект може да бъде постигнат доста лесно — просто разстройвайки милиардера. Например, като откажат да употребяват заедно с него забранени вещества.

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: