2024 г. според Нострадамус: нов папа, принц Хари на трона и война с Китай

2024 г. според Нострадамус: нов папа, принц Хари на трона и война с Китай Снимка: wikipedia.org

КЕШ Медия вече разказа за предсказанията за 2024 г., направени от легендарната българска гадателка Ванга. Прогнозата й не е розова: терористични атаки в ЕС, тежка икономическа криза и много природни бедствия. В списъка фигурира и предполагаемото убийство на Путин.

Сега са на ход предсказанията на Мишел Нострадамус, френски астролог и пророк от XVI век, който не веднъж е плашил човечеството със своите предсказания, съобщава Euronews.

Според текста на Нострадамус "Les Prophéties" ("Пророчества"), написан през 1555 г., 2024 година ще донесе със себе си продължение на глобалните конфликти, монархически раздори и хуманитарни катастрофи.

Въпреки че прогнозите на провансалския лекар-фармацевт са доста мъгливи, на него се приписва, наред с други неща, и предвиждането на идването на власт на Адолф Хитлер, терористичните атаки от 11 септември и пандемията от COVID-19.

Преди да ви разкажем за прогноизте за идващата година, струва си да припомним, че прорицателят не рядко е грешал: например, краят на света трябваше да настъпи още през 1999 г., а отиващата си 2023 г. - да бъде година на идването на антихриста според Нострадамус.

Война с Китай

Нострадамус предсказва "баталии и морски сражения" и казва, че "червеният противник ще пребледнее от страх, / ужасявайки Великия [т.е. Тихия] океан".

Някои тълкуватели смятат, че под"червения противник" може да се има предвид Китай.

Принц Хари става крал

В един от пасажите на "Пророчествата" се казва, че "кралят на островите" ще бъде "изгонен със сила".

Смята се, че Нострадамус е имал предвид Карл III и ако се вярва на думите му, то тогава на сравнително новия монарх не му остава дълго да управлява.

Освен това, Нострадамус казва, че властта в крайна сметка ще се окаже в ръцете на узурпатора.

Като се има предвид, че принц Уилям е наследник и изобщо не е подходящ за ролята на узурпатор, защо пък да не очакваме нещо подобно от страна на брат му? "Резервният" кандидат вече е близо.

По-нататъшна климатична катастрофа

"Сухата земя ще се превърне в пустиня, / и ще настъпят големи наводнения", пише Нострадамус.

Той също така прогнозира други екстремни метеорологични събития и дори глад в света. "Нечуван глад, причинен от огнище на чума", ако трябва да бъдем точни.

Нов папа римски

Според прогнозите на астролога, папа Франциск скоро може да си има смяна.

"След смъртта на възрастния понтифик / ще бъде избран римлянин на средна възраст. / За него ще кажат, че престолът е отслабен под него, / но той ще седи дълго време, изпълнен с жлъч", пише той.

Франциск, който ще навърши 87 години в неделя, изпитва здравословни проблеми, съвсем наскоро му се наложи да пропусне конференцията на ООН за климата поради възпаление на белите дробове и проблеми с дишането.

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: