"Предсказанията" на Ванга за 2024 г.: атентати в ЕС и убийството на Путин

"Предсказанията" на Ванга за 2024 г.: атентати в ЕС и убийството на Путин Снимка: http://fondacia-vanga.com

След трудните години, съдейки по предсказанията на т.н. легендарна Ванга, ще дойдат не по-малко тежки времена

През живота си Ванга успява да направи прогнози за всяка година до 5079 г., съобщава Euronews.

Очевидно много от нейните прогнози са се сбъднали след смъртта й. Например, смята се, че  Ванга е предсказала смъртта на принцеса Даяна, потъването на руската подводница "Курск", терористичните атаки на 11 септември. Твърди се, че дори е предвидила собствената си смърт на 11 август 1996 г. на 85-годишна възраст.

Разбира се, не много от предсказанията, които й се приписват, могат да бъдат потвърдени, тъй като се основават на информация втора ръка.

Следователно, всичко това трябва да се приема с голяма доза скептицизъм.

Освен това, през 2023 г. много от нейните предсказания не се сбъднаха. Според данни на Sky History, Ванга е твърдяла, че тази година на Земята ще се стовари слънчева буря с опустошителни последици, че ще бъдем поразени от ядрено биооръжие.

Имаме късмет...

Въпреки че, кой знае -  остава още  месец до края на годината.

За 2024 г. тя е направила (поне така твърдят нейни фенове)  седем пророчества.

Така че, дръжте се.

1. Смъртта на Путин?

Ванга предсказва, че през следващата година ще бъде извършен опит за покушение срещу руския президент Владимир Путин от един от неговите сънародници.

2. Терористични и биологични атаки

Тя предупреждава за увеличаване на броя на терористичните атаки в Европа, а също така прогнозира, че през 2024 г. "голяма държава" ще проведе тестове или атаки с използване на биологично оръжие.

3. Мащабна икономическа криза през 2024 г.

Изглежда, че тя ще повлияе на световната икономика през следващата година, като основните фактори са нарастващите нива на дълга и ескалиращото геополитическо напрежение.

4. Метеорологични бедствия и природни катаклизми

Тя прогнозира, че през следващата година ще настъпят ужасяващи метеорологични събития и природни бедствия.

5. Увеличаване на броя на кибератаките

Според "ясновидката" броят на кибератаките ще се увеличи. Напредналите хакери ще атакуват критични инфраструктурни обекти, като електрически мрежи и пречиствателни съоръжения, създавайки заплаха за националната сигурност.

6. Пробиви в медицината

Не всичко е толкова лошо и мрачно. През 2024 г. ще се появят нови методи за лечение на нелечими заболявания, включително болестта на Алцхаймер и рак, спореда Ванга.

7. Технологичен пробив

Тя също така прогнозира, че ще има голям пробив в областта на квантовите изчисления (!!!).

Това е всичко.

Коя от тези прогнози смятате, че би могла да се сбъдне?

За сведение, преди смъртта си Ванга също така прогнозира разрешаването на проблема със световния глад между 2025 и 2028 г., връщането на комунизма към 2076 г. и постигане от човечеството на пътуване във времето през 2304 г.

Така че ни очакват още много интересни неща.

А краят на света, според Ванга, е планиран за 5079 година.

Бел. ред. Всичко това е много интересно, нали? Но кой може да обясни как неграмотната жена знае какво са квантови изчисления или кибератаки? Колко от читателите са наясно? Жалкото е, че уж сериозни сайтове се занимават с подобни фантасмагории, които нямат никаква връзка с действителността. Но към битовата фантастика спокойно могат да бъдат причислени :) 

Интересно е и нещо друго- т.н. църква на Ванга, нацвъкана с кошмарни образи от известен художник, е тотално отречена от Българската православна църква. Няма свещеник, който да извършва богослужения. Защо ли?

Така че - позабавлявайте се с "пророчествата" на Ванга!

И накрая: Какво казва Библията за магьосници, врачове и врачки:

Библията осъжда строго всеки опит на човека да се намесва в света на духовете. „Да не се обръщате към запитвачите на зли духове, нито към врачовете; не ги издирвайте, за да не се осквернявате чрез тях. Аз съм Господ, вашия Бог” (Лев. 19:31).

„И човек, който се отнесе до запитвачите на зли духове и към врачовете, за да блудства в поклонение на тях, против онзи човек Аз ще се обърна и ще го изтребя измежду народа му. И така осветете се и бъдете свети, защото Аз съм Господ, вашият Бог” (Лев. 20:6-7).

„Да няма сред тебе някой, който да прекарва сина си или дъщеря си през огън, нито един прорицател, окултист, гадател или магьосник, никакъв чародей, запитвач на зли духове, врач или човек, който извиква духове на мъртви; защото всеки, който прави тези дела е омразен на Господа...” (Втор. 18:10-12 а).

 

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: