За 20 минути клиентите на най-голямата бензиностанция в света харчат по около $70

За 20 минути клиентите на най-голямата бензиностанция в света харчат по около $70 Снимка: today.com

Причината обаче не са цените на горивата в САЩ (средно $ 1.04 за литър бензин), а множеството привлекателни места на територията от 6 875 кв. м.

Бензиностанцията Buc-ee's край градчето Севирвил, Тенеси, се обслужва от повече от 350 изключително чевръсти и любезни служители и предлага 120 колонки за зареждане, търговски център, аптека, кафета, блестящо чисти и просторни тоалетни и бани и няколко сладкарници и ресторанти със собствено производство, включително прочутите сандвичи и скара Buc-ee's, със свински гърди, „опушени бавно, на място, с различни подправки”, според директора на барбекю-персонала.

Съоръжението се открива лесно, тъй като талисманът на компанията – бобър-гигант, насочва автомобилните потоци по междущатската магистрала километри преди самата бензиностанция. 

Компанията Buc-ee's започна в Тексас през 1982 г. и се разширява на юг, превръщайки се не само в предпочитан и удобен пункт за зареждане на коли, но и в атракция, привличаща много семейства през уикенда, дошли просто на разходка. Като най-важни фактори, заради които се връщат в обектите на Buc-ee's, клиентите сочат чистотата, добрите цени, множеството услуги и разлечения, както и качеството на храната и обслужването – показатели, по които Buc-ee's е № 1 в редица класации, включително в All-Star на Forbes's Customer Experience за февруари.

Макар че работи едва от 26 юни, Buc-ee's в Тенеси скоро ще отстъпи водещото си място по мащаби. Следвайки максимата, че в Тексас всичко е по-голямо, компанията изгражда подобен център край градчето Лулинг в щата на самотната звезда, с площ над 7 000 кв. м. и поне със 130 бензинови колонки, 

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: