Disney World отвори при нови мерки за безопасност

Disney World отвори при нови мерки за безопасност Снимка: Pixabay

„Най-щастливото място на Земята“ поетапно отваря за посетители парковете си.

Служителите, които са се върнали на работа, споделят, че фундаменталната промяна в работата е наложила физически и социални бариери, затрудняващи поддържането на магията в Disney World – „Най-щастливото място на Земята“.

43 000 служители в „Дисни“ спряха да ходят на работа през април, след като парковете бяха затворени заради пандемията за първи път след атентатите от 11 септември 2001 г. След близо три месеца хиляди от тях се завръщат на работните си места в Централна Флорида. От 11 юли започна поетапното възобновяване на дейността на развлекателните комплекси. Два от четирите парка отвориха врати.

Ще бъде ограничен дневният капацитет на гостите, ще се увеличат мерките за социално дистанциране и дезинфекцията и ще бъде задължително всички посетители на възраст над две години да носят маски на територията на парковете. Има и забрана за посетителите да се хранят, докато се разхождат из парка.

Бил Коан, изпълнителен директор и президент на компанията ITEC Entertainment, наета да разработи решение за здравословни и безопасни условия в тематичните паркове, заяви, че повторното отваряне е само още едно доказателство за изключителните възможности на „Дисни“, които той определя като „Златен стандарт“ в развлекателния бизнес.

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: