Още една звездна сватба - Парис Хилтън се омъжи

Още една звездна сватба - Парис Хилтън се омъжи

Богатата наследница свърза живота си с Картър Риъм на съдбовната дата 11.11.

40-годишната светска лъвица се омъжи след около девет месеца годеж и близо две години връзка. Снимки от сватбата все още не са публикувани, но камерите уловиха роднини на Парис и знаменитости да се насочват към събитието, съобщава hollywoodlife.com.

Бъдещите планове на младоженците включват наследници. „Говорихме за това много, откакто сме заедно… Първо сватбата, след това бебетата“, казва Парис, отхвърляйки по този начин слуховете, че вече е бременна.

Картър Реъм не е просто „съпругът на Парис Хилтън” а „работи по-усърдно от всеки друг”, писа наскоро Парис в свой подкаст. Избраникът ѝ е един от съсобствениците на фирмата за рисков капитал M13, в която са инвестирали SpaceX, Pinterest, Lyft, Snapchat и Headspace. Същевременно двамата братя Реъм стартираха марка за спиртни напитки, а баща им Ричард Реъм е главен изпълнителен директор на Amsted Industries в Чикаго. 

Заради шумния си светски живот, Парис Хилтън беше лишена от наследството на своя дядо, собственикът на хотелската верига „Хилтън”. Той завеща милиардното си състояние на фондация „Конрад Хилтън”, чиято благотворителност е насочена към помощи при бедствия, лечение на деца с ХИВ и СПИН и борба с бедността. Магнатът, който почина през 2019 г. вероятно би бил изненадан да научи, че като риалити звезда наследницата му все пак е натрупала около $300 милиона.

За „големия ден” младоженката избра тоалет на Оскар Де Ла Рента с малък воал, който да не скрива грима в любимите ѝ леко опушени тонове. 

Само една година след като започват да се срещат, Картър е изненадал избраницата си с предложение за годеж през февруари, на частен остров, където двамата отпразнували 40-ия рожден ден на Парис. Още тогава тя сподели пред Vogue, че е много развълнувана. „Ние се правим взаимно по-добри хора. Това си заслужаваше чакането”, казва Парис. И започвайки от сватбата, изглежда, че е вярно!

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: