Стефан Иванов е новият прокурист на Райфайзенбанк (България)

Стефан Иванов е новият прокурист на Райфайзенбанк (България) Снимка: Райфайзенбанк

Райфайзенбанк (България) има нов прокурист и това е сегашният директор на дирекция “Финанси“ Стефан Иванов, съобщиха от банката. Той ще продължи да изпълнява и тази си длъжност. Така банката вече има двама прокуристи, заедно с Михаил Танев, който ръководи дирекция „Правна“.

Разнообразният професионален опит на Стефан Иванов, широката му експертиза и значителният му принос за успешното развитие на банката в редица области са ценен актив за нашата организация. Уверен съм, че в новата му роля той ще продължи да допринася за успеха на Райфайзенбанк“, заяви Оливер Рьогл, председател на УС на банката.

Кариерата на Стефан Иванов в Райфайзенбанк започва през 2006 г. като риск мениджър "Ликвидност и инвестиции" в отдел „Управление на риска“ и постепенно преминава през позициите старши специалист и завеждащ сектор. 

През 2012 г. става началник отдел „Управление на пазарен, ликвиден риск и риск от финансови институции“, а между 2013 г. и 2018 г. ръководи дирекция „Риск контролинг“. От 2018 г. досега оглавява дирекция „Финанси“. Стефан Иванов е магистър по икономика от Икономическия университет във Варна. Притежава Executive MBA – Магистърска програма по Бизнес администрация от ESCP Europe, Париж. 

 

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: