Министърът на регионалното развитие поздрави строителите по случай празника им

Министърът на регионалното развитие поздрави строителите по случай празника имМинистърът на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова поздрави строителите по случай празника им.

„На този ден точно преди година отчетохме постигнатото в сектора и начертахме амбициозни планове за бъдещето. Но реалността се оказа различна. Животът на хората в България, а и в целия свят премина под знака на пандемията от COVID-19, която промени из основи не само бита, емоциите и нагласите ни, но и работната среда", написа тя в поздравлението си.


„Мисля, че въпреки трудностите се справяме добре на професионалното поприще. Строителството не спря и в най-тежките моменти за страната, а това не можеше да се случи без вас - служителите на Министерството на регионалното развитие и благоустройството и неговите структури, които продължиха да работят в областта на пътната инфраструктура, водите, кадастъра, регионалната и жилищната политика, Оперативна програма „Региони в растеж" и програмите за трансгранично сътрудничество."

„С други думи - всички ние помогнахме спадът в икономиката да бъде по-малък, отколкото се очакваше, което трябва да ни носи гордост и удовлетворение", написа министър Аврамова.

„Затова искам да ви благодаря за усилията и свършената работа и да ви пожелая здраве, сила и висок дух. Нека заедно преминем през новите предизвикателства и в края на следващия строителен сезон да се радваме на плодовете от труда си", написа още министърът.