Булсатком разширява сателитната си мрежа

Булсатком разширява сателитната си мрежа Снимка: pixabay.com

Пуска и нов допълнителен ТВ пакет ГЛОБУС.

Булсатком увеличи сателитния си капацитет, като добави седми сателитен транспондер от Hellas Sat. Компанията ще го използва за предоставяне на по-добро качество на излъчваната картина и за увеличаване на броя канали с висока резолюция (HD канали) в портфолиото си.

Най-големият доставчик на развлекателно телевизионно съдържание у нас пуска и нов допълнителен ТВ пакет ГЛОБУС, който включва каналите Love Nature HD, Love Nature 4K ULTRA HD, Travel ХP, The World и History 2. Той е изцяло насочен към природонаучни и документални филми, както и към предавания, разкриващи повече за планетата ни, природата, пътуванията и съвременната история.

До 1 ноември пакетът се разпространява безплатно, а след това клиентите на Булсатком ще могат да се абонират за него срещу 2 лв. на месец.

От няколко седмици Булсатком предлага нови приемници и модули в магазинната си мрежа в цялата страна, като подмяната на остарелите несъвместими приемници се извършва срещу 9 лв., а модулите се предлагат за 19,90 лв.

Новината за новостите при оператора беше съобщена на специално събитие, организирано за представители на телевизионната индустрия и партньори на Булсатком в столицата. Като съорганизатор на бизнес коктейла се включи натрупалият популярност канал за драма сериали TDC, собственост на SPI International.

 

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: