Amazon се конкурира с Peloton с новия си Prime Bike за 499 долара

Amazon се конкурира с Peloton с новия си Prime Bike за 499 долара

Echelon работи с Amazon за създаването на велоергометър, който значително подбива цените на Peloton.

Новият Prime Bike на Amazon за 499 долара наподобява велоергометъра на Peloton. Разликата е, че липсват някои интелигентни функции, както и големият екран. Тази цена е примамлива, като се има предвид, че Peloton's Bike в момента е 1895 долара, а Bike Plus е 2495 долара. Дори повечето алтернативи на Peloton все още струват 1000 долара и нагоре, пише CNET. 

Amazon си партнира с фитнес компанията Echelon. Въпреки че е наречен Prime Bike, официалното му име е EX-Prime Smart Connect Bike. Струва 499 долара и вече се продава, въпреки че няма наличност към момента. С покупката купувачите получават 30-дневна безплатна пробна версия на United Membership на Echelon, която дава достъп до уроци по фитнес на живо и по заявка, както и програми за обучение.

Подобно на Peloton, с Prime Bike е нужно купувачите да платят повече за членска услуга, за да имат достъп до видео класове по заявка. За разлика от Peloton, Prime Bike няма прикачен екран, така че ще трябва потребителите да си го осигурят сами с телефон или таблет.

Echelon обяви новия велоергометър от Amazon във вторник. Amazon също се обърна към Echelon да създаде спининг колело. Въпреки че името на Amazon е прикрепено, няма индикации, че това колело е свързано с някоя от услугите на Amazon Prime, като Prime video или известния дигитален асистент на компанията Alexa. По-рано Echelon създаде подобно колело на същата цена за Walmart.

 

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: