Оскароносецът Стивън Спилбърг се включи в предизборната кампания на Байдън

Оскароносецът  Стивън Спилбърг се включи в предизборната кампания на Байдън Снимка: playground

NBC News: Режисьорът Спилбърг си сътрудничи с предизборната кампания на Байдън

Носителят на Оскар Спилбърг работи с кампанията на Байдън, за да изготви стратегия за конгреса на демократите това лято, за да избере кандидат за президент. Според NBC режисьорът вече се е срещнал с организаторите
 

Режисьорът Стивън Спилбърг си сътрудничи с предизборния щаб на настоящия президент на САЩ Джо Байдън, за да разработи стратегия за Националната конвенция на Демократическата партия, която е насрочена за август, съобщава PUCK и потвърждава пред NBC News източник, запознат със ситуацията.

Според събеседника на канала Спилбърг, дългогодишен поддръжник на Байдън, вече е участвал активно в срещи с организаторите на конгреса. NBC отбелязва, че режисьорът се е появил, наред с други неща, на набиране на средства за кампанията на Байдън миналия декември, а приятелят на Спилбърг и съосновател на DreamWorks Джефри Каценберг също е съпредседател на кампанията на Байдън.

Според източник на NBC, Спилбърг няма текущи планове да прави "филм за събитията от това лято", въпреки че е продуцирал филм за кампанията на Барак Обама през 2008 г., тогавашният кандидат на Демократическата партия. Байдън беше вицепрезидент на Обама.

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: