Хю Грант сервира коледния обяд на 500 възрастни хора

Хю Грант сервира коледния обяд на 500 възрастни хора Снимка: brightside.me

Коледа и Нова година тредиционно са благотворителен период, но не само даренията имат значение – доказа го Хю Грант, който внесе неподражаемо топла атмосфера, обслужвайки благотворителния обяд

Навсякъде по света Коледа се отбелязва в семеен кръг, но лондонските общини Хамърсмит и Фулъм са се погрижили самотните възрастни да отпразнуват този с приятели. Всяка година властите в двата квартала организират своя голям коледен обяд (BigH&FChristmasDayLunch), който този път зарадва възрастните още повече, когато разпознаха в сервитьора филмовата знаменитост

Освен че сервираше, звездата от „Наистина любов” завърза разговори с много от гостите на обяда в хотел Novotel в Хамърсмит и се снима с всички, които пожелаха да имат спомен от приятната изненада. „Хю ни помогна да сервираме обяд на 500 местни възрастни хора, които иначе биха празнували сами. Той направи радостния повод още по-специален. Това Е наистина любов“. каза говорител на Съвета на Хамърсмит и Фулъм.

Обядът се финансира с около £ 40 000 дарения от местни фирми, пише EveningStandard. Менюто за гостите на събитието включваше две ястия, плюс изпълнения на музикални групи и комици. Освен това възрастните хора си тръгнаха с торбички продукти и лакомства, а за нуждаещите се беше осигурен безплатен транспорт.

Хю Грант е известен и обичан с многото си роли в култови филми като  „Четири сватби и едно погребение“, „Нотинг Хил“, „Наистина любов“ и много други. С присъщия си хумор, наскоро 63-годишният актьор сподели в шоуто на Дрю Баримор: „След като се родиха децата ми, станах малко по-добър, ожених се и станах по-щастлив, но същевременно станах и твърде стар, дебел и грозен, за да правя романтични комедии, така че вече се разминавам с по-интересните предложения”.

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: