Брад Пит избира с кого да не работи

Брад Пит  избира с кого да не работи Снимка: indiewire.com

Холивудската звезда си прави списък с актьори, с които никога повече не иска да се снима, разкрива негов колега.

Създаването на филм може да бъде дълъг и труден процес - така че на снимачната площадка е много важно хората да се харесват. А ако сте Брад Пит, не е преувеличено да се каже, че можете да избирате с кого искате да работите и с кого - не.

Според колегата му от „Убийствен влак“ Арън Тейлър-Джонсън, Пит има дълъг списък от актьори, маркирани с „не”. „Когато работите с много актьори, след известно време започвате да си отбелязвате някои неща”, казва пред Variety 32-годишният Тейлър-Джонсън.

Според него, въпреки че е мегазвезда, 58-годишният Пит е „скромно и любезно човешко същество“. „Той просто иска да носи светлина и радост в света и да бъде сред хора, които са там, за да си прекарат добре - и затова има списък с „добри” и г@дни”, казва Тейлър-Джонсън. Но не си мислете, че ще изплюе камъчето кои в коя графа са - тези подробности са строга тайна.

Един човек, който определено е сред първите в „добрия” списък на Пит, е неговата колежка от „Убийствен влак” Сандра Бълок.  „Знам, че мога да я помоля за услуга и през годините съм го правил много, много пъти и тя винаги е била насреща“, каза Пит в скорошно интервю.

За ужас на милионите му фенове в цял свят, актьорът наскоро обяви в популярно мъжко списание, че е в „последния етап“ от кариерата си и много внимателно подбира новите си проекти. 

Според режисьора Куентин Тарантино, който снима Брад Пит в „Имало едно време в Холивуд”, когато носителят на „Оскар“ се оттегли, Холивуд ще загуби „една от последните филмови звезди на големия екран“.

„Това е просто различна порода хора. И честно казано, не мисля, че може да се опишат – все едно да се опитвате да опишете звездния блясък”, казва Тарантино, който рядко е така сърдечен в коментарите си. 

Изглежда, че и Анджелина Джоли смекчава тона, предвид изявлението ѝ, че „за нея означава много”, че Брад е пътувал през юли до Рим за рождения ден на близнаците им Нокс и Вивиен. Това може би е нов етап поне в комуникацията на двете супер-звезди, които от развода им през 2016 г. общуваха само чрез трета страна.

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: