Бивш съпруг опита да провали сватбата на Бритни Спиърс

Бивш съпруг опита да провали сватбата на Бритни Спиърс Снимка: TMZ

Вчера певицата и избраника ѝ Сам Асгари увенчаха 6-годишната си връзка с брак.

Освободила се трудно от опеката на баща си, Бритни Спиърс живее „на макс”, правейки вече самостоятелно житейските си избори. След печалното неотдавнашно съобщение, че е загубила бебе, Бритни се съсредоточи в подготовката на предстоящата си сватба с дългогодишния ѝ партньор Сам Агари. Скромната церемония само с 60 гости се проведе в специална сватбена шатра в двора на имението на певицата в Лос Анджелис, съобщава TMZ.

Насрочената за вчерашния ден сватба трябваше да бъде най-щастливият ден за Бритни, но за малко не беше помрачена от нахлуването на първия ѝ съпруг Джейсън Александър, за когото звездата се омъжи на бърза церемония в Лас Вегас през 2004 г. Бракът им обаче продължи едва 55 часа, след което беше анулиран.

Джейсън Александър е успял да проникне на тържеството, документирайки действията си с директно излъчване в Instagram, което го показва да спори с охраната и да твърди, че е поканен на сватбата, но смята да я предотврати, тъй като „тя е първата му и единствена съпруга”. Малко по-късно, озовал се по някакъв начин в дома на Бритни, претендентът се опитва да се намеси в церемонията и да я преустанови. Тогава е отведен от полицията, алармирана от дома на Бритни за нежеланото нахлуване, след котео сватбеният ритуал е продължил.

Въпреки краткия им брак, Джейсън Александър участваше във всички обществени действия на движението #FreeBritney, включително демонстрациите пред залата на съда през 2020 г., припомна TMZ.

Пред изданието адвокатът на Бритни Спиърс, Матю Розенгарт заяви, че е "абсолютно вбесен" от намесата на Джейсън Александър и смята, че той трябва да остане в ареста. Това и се е случило, след като полицията е изяснила, че бившият кратковременен съпруг на Бритни вече е съден за нарушаване на ограничения, вандализъм и още две обвинения, плюс заповед за задържане в друг окръг, във връзка с кражба.

Синовете на Бритни присъстваха на сватбата виртуално, с видеочеститка, в която пожелават щастие на новото семейство. 

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: