Синът на Ален Делон разказа за молбата на баща си да бъде евтаназиран

Синът на Ален Делон разказа за молбата на баща си да бъде евтаназиран

Антъни Делон е поел отговорност за изпълнението на волята на баща си

В автобиографията си "Между куче и вълк", издадена на 10 март, синът на легендарния френски актьор Ален Делон,  Антъни,  говори за това как баща му иска да сложи край на дните си. Според сайта GALA Ален е поискал от сина си да го евтаназиира.

Тони, ако един ден ми се случи нещо и аз изпадна в кома, искам да ме изключиш“, предава Делон-младши думите на баща си. За да го успокои, Антъни Делон се съгласил. Да си най-голямото дете не винаги е лесно, казва той, тъй като трябва да понасяш повече удари и да отговаряш на повече очаквания. Именно по-големите деца в семейството носят най-голямата отговорност за родителите си, казва Антъни Делон.

Антъни Делон е  поел отговорност за изпълнението на волята на баща си, но ако трябва да бъде извършена евтаназия, изпълнителка ще бъде сестра му Анушка - най-големият син решил така в крайна сметка, казвайки, че има "свои причини" за това.

В Швейцария, където 86-годишният актьор живее през последните години, евтаназията е законна. Ален Делон вече е направил завещание. Филмовата легенда има четири деца - Антъни Делон, Анушка Делон, Ален-Фабиен Делон и Кристиан Аарон Булон. Засега, според близките на актьора, няма причина за безпокойство.

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: