В песен от новия си албум Адел разговаря със своя 9-годишен син

В песен от новия си албум Адел разговаря със своя 9-годишен син Снимка: upsocl.com

Малкият Анджело направи музикалния си дебют в „З0”, албумът, който феновете на певицата очакваха като пътуване с емоционално влакче през увеселителен парк.

Въпреки че албумът е пълен със сърдечна болка и тъга, има един момент, който наистина се откроява: парчето „My Little Love“ включва фрагменти от разговор на певицата със сина ѝ Анджело. „Имам чувството, че не ме обичаш“, казва детето. А Адел отвръща: „Знаеш, че не обичам никого, повече от теб, нали?“ 

Това е първата обществена поява на Анджело, когото Адел държи твърдо настрани от общественото внимание и актуални снимки със сина ѝ са истинска рядкост в медиите, включително социалните. Въпреки трудно преживяната раздяла с баща му Саймън Конеки - известен американски бизнесмен и филантроп, Адел не е против силната връзка между баща и син, пише hollywoodlife.com. 

В неотдавнашно интервю тя обяви, че „My Little Love“ е R&B приспивна песен за детето ѝ и включва реплики на Анджело, който се бори с трудните въпроси, породени от раздялата на родителите му. Адел казва, че с песента иска да покаже на сина си, че е „многопластова и сложна личност”, преживяла тежък период на страдание и разкъсващи емоции. Според нея, "всеки трябва да мине през това", но синът ѝ, който е зодия Везни, е пример за балансирани реакции от типа „Добре, мамо. Просто го давай по-спокойно”.

Адел предвижда турне с песните от новия си албум едва през 2023 г. Успехът на изданието раздвижи духовете, доведе до интервю с Опра Унфри и дори до психологични прозрения и търсене на отговори защо хората харесват толкова много меланхолични парчета.

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: