Полезно ли е приложението Dashlane?

Полезно ли е приложението Dashlane? Снимка: Pixabay

Запознайте се с приложението, срещу което Google и Apple скачат.
В мрежата има атака средно на всеки 39 секунди, а незащитените потребителски имена и пароли дават на нападателите по-голям шанс за успех. Напоследък винаги има новини за хакване на една или друга компания, включително такива, които съхраняват личната ни информация. Само през 2019 г. е имало 2,7 милиарда записи, разкрити в резултат на нарушения на данни от големи имена като Facebook, Dunkin 'Donuts и множество носители на оператори на мобилни телефони. Тогава се заговори за Dashlane и неговата патентована водеща в индустрията сигурност не само за пароли, но и за информация за кредитни карти и други.


Какво е Dashlane?
Dashlane е софтуер за управление на пароли, който управлява всички ваши пароли вместо вас. И не просто спира дотам - не само че помни и автоматично попълва вашите пароли вместо вас, но също така гарантира, че вашите пароли са силни и сигурни.


Колко сигурен е Dashlane?
Колкото и да е сигурен, Dashlane използва „нулева архитектура на знанието“. Това означава, че вие създавате една главна парола, която се съхранява офлайн и дори инженерите на Dashlane нямат достъп до нея. Dashlane защитава всички данни, използвайки най-високото ниво на криптиране, което ви предпазва от фишинг или далечни атаки.Какво се случва, ако Dashlane бъде хакнат? Ако Dashlane е хакнат, това би било като проникване в банкова сграда, но нападателите нямат достъп до трезорите с вашите данни вътре. Защитени сте от всеки ъгъл.


Спомня ли си само паролите ми, или има още?
Има още! Dashlane управлява вашите пароли на множество устройства в реално време и може автоматично да попълни вашия адрес за доставка и информация за кредитната карта, за да направи онлайн пазаруването по-лесно от всякога. Той дори съхранява разписки, така че да имате всичко, сигурно запазено на едно място. 


Какво се случва, ако голяма компания като Facebook отново бъде хакната? 
Dashlane ще ви уведоми, ако е имало нарушение на сигурността, и ще поиска промяна с парола с две щраквания, така че няма да се налага да плащате за грешката на някой друг. 


Защо Dashlane е по-добър от останалите?
Безплатно е! С 10 милиона доверени потребители по целия свят, те правят нещо правилно. Опитайте ги безплатно днес и спрете да се притеснявате за вашата сигурност.

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: