Kaufland организира първия фестивал за домашни любимци

Kaufland организира първия фестивал за домашни любимци Снимка: pixabay.com

Фестивалът отбелязва Световния ден за защита на животните.

На 4 октомври Kaufland България ще проведе първия по рода си Фестивал на домашните любимци. Събитието ще се състои от 10,00 до 14,00 часа на паркинга на хипермаркет Kaufland в гр. София, кв. Крива река (бул. „Ген. Тотлебен“ 36). С организацията на фестивала компанията отбелязва Световния ден за защита на животните. Събитието ще посрещне домашни любимци и ентусиасти с редица изненади. За най-игривите и активни гости ще бъде на разположение специален „Парк на забавленията“, където ще има  демонстрации на трикове и ще бъдат споделяни ценни съвети за възпитанието и грижата за домашните любимци.

Посетителите ще могат да се възползват от безплатни консултации с ветеринар, както и от специална фотостена за безплатни моментни снимки. Освен със забавни игри, четириногите посетители ще бъдат изкушени и със специален дегустационен кът, в който ще могат да опитат лакомства от собствените марки за домашни любимци на Kaufland, които включват продукти с изключително високо качество, без добавена захар и без консерванти и с високо съдържание на месо или риба.

В зоната на фестивала ще бъде разположен и pop-up магазин, от който ще могат да бъдат закупени продукти от сериите за домашни любимци на Kaufland с отстъпка от 25%. 

Организаторите са подготвили изненада и за първите 100 души, които направят покупка от над 30 лв. – всеки от тях ще получи гравиран медальон с името на  домашния си любимец, който може да закачи на нашийника му.

 



Kaufland България предлага постоянен асортимент от над 400 артикула за домашни любимци, сред които разнообразие от качествени храни за котки и кучета - пастети, хапки, стикове и суха храна, както и забавни и полезни аксесоари за ежедневните им нужди. Близо 100 от продуктите могат да бъдат открити под брандовете K-Classic, K-Favorites и Dante.

През 2020 г. Кaufland България получи златен медал от международната организация ICERTIAS, който отразява високото качество на предлаганите от търговската верига продукти за домашни любимци.

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: