Японец похарчи 2 милиона йени, за да стане куче

Японец похарчи 2 милиона йени, за да стане куче Снимка: стопкадър видео

Жител на Япония, който мечтаел да се превърне в животно, похарчи два милиона йени (близо 29 хил. лева), за да стане куче, пише Yahoo! News

За да сбъдне мечтата си, мъжът на име Токо се обърнал към фирма, специализирана в създаване на скулптури и модели за филми, реклами и развлекателни заведения и поръчал реалистичен костюм на куче коли.

Създаването на костюма  продължило 40 дни и няколко премервания. Според служител на фирмата не било лесно да се изпълни поръчката.

Тъй като скелетната структура на куче и човек е много различна, прекарахме много време в изучаване как да направим човешката фигура да изглежда като кучешка“, обяснява той.

В допълнение, ние събрахме снимки, направени от различни ъгли, за да възпроизведем красивото кожухче от коли и да го направим да изглежда естествено.

"Направих го под формата на коли, защото дългата козина го прави по-реалистично, когато го облека. Мислех, че животно с приблизително същия размер като мен ще изглежда добре, като се има предвид, че ще бъде реалистичен модел. Колите са любимата ми порода кучета," казва Токо.

Той публикува видео, на което той е в костюм на коли и се разхожда като куче. Вижда се как размахва „лапата“ си и ляга на една страна, както би могло да направи едно истинско куче.

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: