Наоми Кембъл и на 51 години продължава кариерата си на модел

Наоми Кембъл и на 51 години продължава кариерата си на модел

Тя е една от звездите на модния подиум от поколението на Синди Крауфорд, Кристи Търлингтън, Линда Еванджелиста, Клаудия Шифър и Кейт Мос

Само преди четири години британската красавица получи наградата „Модна икона 2018” -чест, присъдена ѝ от елитния Съвет на модните дизайнери на Америка, припомня hollywoodlife.com. През 2019 г. Наоми подписа договор с NARS cosmetics, който изпълнява, дори около раждането на дъщеря ѝ през май миналата година.

Говори се за много нейни връзки с известни мъже, включително Леонардо Ди Каприо и Робърт Де Ниро, но най-важни в живота ѝ са двама: бизнесменът Флавио Бриаторе и международният предприемач на недвижими имоти Владислав Доронин.

Бриаторе, като собственик на отбори, е активна фигура във Формула 1. Наоми излиза с него пет години, двамата стигат до годеж, но през 2003 г. го развалят - чаровният Флавио обича моделите и по-късно става баща на дъщерята на Хайди Клум. „Хората не знаят каква е всъщност истинската Наоми. Все още много я харесвам. Тя е много мило и щедро момиче”, казва Бриаторе пред Vogue.

Наоми също го харесва и уважава, смята го за свой ментор и според Daily Mail, дори е приятелка с настоящата съпруга на Флавио Бриаторе.

През 2008 г. на филмовия фестивал в Кан Наоми Кембъл среща руския милиардер Владислав Доронин и това става началото на сериозна връзка. Според нейни приятели, в живота ѝ настъпва равновесие, придружено с малко повече самодисциплина. 

Доронин и Кембъл изживяват страстен роман, увенчан с грандиозното тридневно парти в Индия, което Наоми устройва през 2012 г. за 50-годишнината на милиардера. Казват че на тържеството са присъствали Даяна Рос, Деми Мур и Кейт Мос. Но после отношенията им залиняват и след като Владислав е забелязан в прегръдките на друг модел, двойката се разделя. 

Но и тази връзка не прекъсва, макар и в противоположна посока на продължаващото приятелство с Флавио – Наоми и Доронин все още се съдят за предмети, пари и имоти на стойност над $ 3 милиона, които милиардерът твърди, че е дал „на заем” на красавицата.

Една година след раждането на дъщеря ѝ, Наоми Кембъл не желае да удовлетвори любопитството на феновете си кой е бащата на детето. Вместо това, на подобни въпроси топ-моделът винаги отговаря с израза, станал нейна запазена марка: „Не коментирам личния си живот”. Тя е една от малкото звезди на модния подиум, за които това правило остава закон.

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: