Посланието на Селена Гомес до студентите от випуск 2020 г.

Посланието на Селена Гомес до студентите от випуск 2020 г.

® pixabay.com

„Вашите преживявания са огромна част от американската история“, каза тя.

27-годишната певица похвали „имигрантите" за огромните им постижения в поздравителното си послание по време на виртуалното начало на Define American #Immigrad 2020.

„Знам, че това е виртуална церемония, но тя е много истинска и е много реална за всички семейства и всички вас, и вашите общности", каза тя.

„Когато моето семейство дойде тук от Мексико, то постави началото на моята американска история, както и тяхната - продължи тя. - Аз съм горда американка-мексиканка от трето поколение. Пътуването на моето семейство и техните жертви ми помогнаха да стигна толкова далече."

„Независимо откъде е семейството ви, независимо от вашия имиграционен статус, вие предприехте действия, за да спечелите образование, да направите семействата си горди и да отворите своя свят.“

Гомес е споделяла и преди на платформата си откъде е семейството й. Тя е създала документална поредица за имиграцията в осем части със заглавието „Живеейки без документи“.

В есе за списание Time, публикувано през октомври 2019 г., Гомес пише за леля си, която през 70–те години пресича от Мексико границата на САЩ в задната част на камион.

„През последните четири десетилетия членовете на моето семейство работиха усилено, за да получат американско гражданство", обясни тя в есето.

Недокументираната имиграция е проблем, за който мисля всеки ден и никога не забравям колко съм благословена, че съм се родила в тази страна благодарение на семейството си и благодатта на обстоятелствата.“Прочетете още за:
випуск 2020 Селена Гомес университет

  0 
  0