Това Том Круз ли е?

Това Том Круз ли е? Снимка: tribune.com.pk

Без съмнение, но видът му накара зрителите на бейзболен мач в Сан Франциско, да се запитат какво е направил с лицето си

Слуховете за хирургическа намеса във визията преследват Том Круз от години. Въпреки че непрекъснато отрича да е лягал под ножа, феновете на вечно младата звезда предполагат, че знаменитият актьор си е операрал носа, трансплантирал си е коса, слагал си е ботокс и фасети на зъбите. 

Според експерти по пластична хирургия, последните снимки на 59-годишният Том Круз показват драматична трансформация в следствие от процедура за повдигане на лицето и шията

Това отново разгорещи социалните медии. Феновете питат: "Какво направи Том Круз с лицето си?", а някои констатират, че „Или Том Круз е напълнял, или е напълнил лицето си с филъри”. Повечето фенове са за второто предположение. 

Специалисти по хирургична козметика смятат, че признаците са типични за подпухване след хирургична интервенция. 

"Често хирургична процедура, като повдигане на шията, комбинирана с лифтинг на лицето, може да създаде този вид подуване, но белезите лесно се прикриват", казва един от експертите.

Дебатът бушува, а феновете не пропуснаха да си припомнят как е изглеждал през годините винаги непобедимият герой от „Мисията невъзможна” и да се замислят, че славата му си иска своето. А Том Круз определено не изглежда притеснен от вида си, докато се наслаждава на любимия си бейзбол.

Снимка - vulture.com

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: