Предсказания: Кои са най-неочакваните събития за 2024 г.?

Предсказания: Кои са най-неочакваните събития за 2024 г.? Снимка: © CC0 Public Domain

Футуролози представиха невероятни прогнози за 2024 г. Те са цитирани от вестник "Politico"

Така едно от неочакваните събития може да бъде сривът на президентските избори в САЩ - ръководителят на консултантската компания за политически риск Eurasia Group Иън Бремър не изключи това. Той е уверен, че рискът е голям, тъй като много американски граждани вече ще смятат резултатите от гласуването за нелегитимни.

Друго малко вероятно събитие може да бъде победата на кандидата на ДПП Лай Чинг-Те на изборите в Тайван, който може да обяви независимостта на острова, което би принудило Китай да започне военна операция и САЩ да се намесят в този конфликт, казва програмният директор на Центъра за стратегическо прогнозиране в Stimson Center Матю Бъроуз.

В същото време Чарли Сайкс, главен редактор на вестник Bulwark, представи плашеща прогноза. Той счита, че през 2024 г. светът може да бъде ударен от глобален дигитален вирус, което ще доведе до „дигитален апокалипсис“.

А ръководителят на проекта Галилео, директорът-основател на Black Hole Initiative в Харвардския университет Ави Льоб не изключи потенциалната възможност за поява на извънземни.

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: