Мелания обяви, че може отново да стане първа дама на САЩ

Мелания обяви, че може отново да стане първа дама на САЩ Снимка: Сайт на Белия дом

Бившата първа дама на САЩ Мелания Тръмп заяви, че съпругът й Доналд Тръмп може да се кандидатира отново за президент на САЩ

 Това заяви Мелания за Fox News. „Мисля, че постигнахме много през четирите години на администрацията на Тръмп“, каза Мелания Тръмп. „Никога не казвай никога“, каза тя в отговор на въпрос дали би могла да живее отново в Белия дом, ако съпругът й се кандидатира за преизбиране.

Тя коментира и публикациите за нея по време на мандата на Доналд Тръмп като президент. Мелания обвини медиите в пристрастия и "очевидни" двойни стандарти.

По-рано бе  съобщено, че според Стефани Уинстън-Уолкоф, експриятелка и асистентка на Мелания, бившата първа дама е същият манипулатор като Тръмп.

Уинстън-Волкоф каза, че това е брак по сметка, който Мелания е поставила в услуга за прокарване на нейния и семейния бизнес и финансови интереси.

Последните 20 години на Мелания бяха много динамични: от млада, но незабелязвана манекенка, до срещата с Доналд, раждане на син, получаване на гражданство на Съединените щати – и сега, 10 години по-късно, тя е първата дама на страната!" – описа бившият асистент  историята на „Пепеляшката от Балканите”.

Стефани потвърди също, че първата дама има обтегнати, "токсични" отношения с доведената си дъщеря, амбициозната дъщеря на Тръмп - Иванка, която се стреми да играе главните роли рамо до рамо с баща си.

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: