Криптоборсата Binance въведе задължителна проверка на самоличността на потребителите

Криптоборсата Binance въведе задължителна проверка на самоличността на потребителите Снимка: https://pixabay.com/

От 20 август новите клиенти на най -голямата борса за криптовалути в света няма да имат достъп до продуктите и услугите на платформата за търговия без потвърждение на самоличността

Най -голямата световна борса за криптовалута по отношение на обема на търговия, Binance, е уведомила потребителите за въвеждането на задължителна проверка на самоличността от 20 август.

Новите потребители на платформата за търговия няма да имат достъп до депозити, транзакции и тегления без проверка на самоличността. Преди това тези възможности бяха достъпни за потребителите, без да преминават през процедурата *KYC.

Състоянието на акаунтите на съществуващи потребители на криптоборсата, които все още не са потвърдили своята самоличност, ще бъде променено на „Само теглене“. Това ще им позволи да отменят позиции, да осребряват сделки и да изтеглят средства. Новите правила за съществуващите потребители на Binance ще се прилагат поетапно от 20 август до 19 септември. След потвърждаване на самоличността си, клиентите на борсата ще имат пълен достъп до всички продукти и услуги на платформата.

*KYC (познайте вашия клиент) е банков и борсов регулационен термин за финансови институции, което означава, че те трябва да установят самоличността на клиент, преди да извършат финансова транзакция.

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: