Harley-Davidson възобновява производството си тази седмица

Harley-Davidson възобновява производството си тази седмица Снимка: major-moto.ru

Компанията ще ограничи гамата от мотоциклети, доставяни на дилъри.
Фабриките и много автокъщи Harley-Davidson затвориха през март поради пандемията от коронавирус.   

698 дилъри на Harley-Davidson са представени в САЩ, много от които възнамеряват да възобновят дейността си, съобщава Интерфакс. 

В същото време директорът по продажбите Bet Truett заяви, че почти 70% от дилърите вероятно няма да получат нови модели мотоциклети до края на годината.   

Harley-Davidson отваря заводите във Висконсин и Пенсилвания тази седмица. Компанията възнамерява да ускори производството на етапи, като същевременно се фокусира върху пускането на най-продаваните модели в ограничена гама от цветове и без възможност за производство по поръчка до края на годината.   

Някои дилъри в Съединените щати смятат, че намаляването на производството ще ограничи продажбите чрез дилъри, които вече са затворени почти два месеца. Други дилъри обаче смятат, че имат достатъчно нови мотоциклети за продажба в рамките на един до два месеца.   

Harley-Davidson прогнозира, че запасите от нови мотоциклети от дилърите ще бъдат намалени до края на годината с 65%. Дилърите трябва да се подготвят за много трудна година по отношение на запасите, подчерта Truett.

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: