Дейвид Бекъм подготвя филм за живота си

Дейвид Бекъм подготвя филм за живота си Снимка: Pixabay

Дейвид Бекъм води разговори със стрийминг сайтове за заснемане на филм за живота си.

45-годишният бивш футболист призна, че е бил вдъхновен от скорошния документален филм за Майкъл Джордан „Последният танц“. Той възнамерява да реализира подобен проект, който смята да продуцира със своята телевизионна компания „Studio 99”, стартирала през миналата година.

Работата по филма вече е в начална фаза и бившият капитан на националния отбор на Англия води преговори с Netflix и Amazon за неговото излъчване.

Филмът ще включва както архивни кадри, така и ново съдържание. Акцентът ще бъде върху живота на Дейвид след официалното приключване на футболната му кариера. Филмът ще отрази създаването на новия му отбор в Маями, но освен това ще включва и много моменти от личния му живот, тъй като интересът към семейството му е огромен.

Наскоро най-големият му син, 21-годишният Бруклин, обяви годежа си за актрисата Никола Пелц, а на сватбата е известно, че ще присъстват принц Хари и Меган Маркъл. Херцозите на Съсекс са много близки приятели на семейство Бекъм. Медиите на Острова коментират, че Бекъм прави всичко възможно да изтегли колкото се може по-рано сватбата, за да си гарантира присъствието на херцозите, чиято програма е много натоварена.

Очаква се сватбата на Бруклин да бъде една от най-звездните сватби на всички времена благодарение на връзките на родителите му.
 

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: