Борис Бекер към Джокович: Ще направиш голяма грешка

Борис Бекер към Джокович: Ще направиш голяма грешка

Борис Бекер, легендата на световния тенис и бивш треньор на Новак Джокович, говори по тема номер едно в света на тениса, та дори и в спорта, тези дни

Германецът разкри какво го е посъветвал и помоли Джокович да се ваксинира, но се съмнява, че ще го послуша.

„Познавам го от доста време, работихме заедно, близки сме. Той е като член на семейството. В този момент е ясно, че прави голяма грешка, на практика се отказва от титлата най-добър тенисист в историята“, каза Бекер.

Той посочи, че Джокович има свои убеждения, на които винаги държи твърдо, и няма да се отклони от тях и този път. На първо място, когато става въпрос за ваксинация срещу коронавирус.

Не можах да говоря с него, но моето послание е да се ваксинира, въпреки че не вярвам, че ще ме послуша. Той има силна воля, но може да се върне назада десетилетие и да разбере, че е направил голяма грешка в надпреварата. за епитета GOAT. Не става дума само за Мелбърн", каза германецът и добави:

Това е нова реалност, ние живеем в различен свят и е трудно да се види, че той ще може да функционира като професионален тенисист и да пътува по света без да е ваксиниран“, заключи Бекер.

По материали на b92.net

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: