COVID ще си тръгне, Chanel ще остане

COVID ще си тръгне, Chanel ще остане Снимка: Chanel.com

„Меката’’ чанта „Chanel 19" е практичен аксесоар за години напред
Ако инвестирате само в едно нещо тази година, тогава го направете в нещо забележително и историческо. 
Това може да е чантата „Chanel 19". Има няколко причини. Карл Лагерфелд успя да сложи ръка върху създаването на този аксесоар. Публиката видя това на шоуто за колекция Есен-Зима 2019/2020. Външният вид на тази чанта надхвърля непосредствените тенденции и има безпристрастна привлекателност. 

Тази чанта има всичко онова, което ще ви кара да се влюбвате в нея и след пет или десет години. Тя отвори нова ера в историята на френската модна къща, рискува да я отвори и в гардеробите на всички модни кралици по света.   

След като карантината приключи, ефектът на отложеното търсене, което сега се наблюдава сред потребителите, ще бъде удовлетворен. Освен това тази чанта ще запази стойността си при препродажба, ако немислимото се случи и изведнъж поискате да се разделите с нея.   

Цялата елегантност от миналия век беше въплътена в емблематичната чанта „2.55", която през настоящия век е наследена от „Chanel 19", чието име символизира годината на създаването (2019). Това е и наследствена традиция - например модел „2.55" е създаден през февруари 1955 г. от Chanel.

Характерните особености на съвременната „it bag“, според Chanel, са мекотата и гладкостта на острите ъгли, тежка верига с комбинация от различни метали, преплетена с кожена лента, и закопчалка под формата на лого, облицовано с верижни връзки (модерен „автоцитат“). 
Тя може да бъде изработена от кожа или туид в три размера, както и под формата на чанта за талия.

 
Предлага се като вариант за носене както на рамото, така и на кръста на тялото, но е най-приятно да я хванете в ръка, като модел по време на ревю. 

Маргарет Куали, актриса и звезда от холивудския „Имало едно време“ на Тарантино, споделя своите емоции на снимачната площадка по време на рекламната кампания: „Chanel 19" е невероятна. Аз самата се чувствам невероятно, когато я нося. Като порасна, се надявам да стана толкова готина, като „Chanel 19".   

„Чантата „Chanel 19" има закачлив външен вид и е вечна. Това съответства на моя подход към живота, като приключение и желание непрекъснато да опитвам нещо ново“, казва френският модел и актриса Марина Вакт.  Няма причина да не вярваме на вечната „млада и красива" актриса. 

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: