Бой Джордж се закле да не лети с British Airways, но май се разкая

Бой Джордж се закле да не лети с British Airways, но май се разкая Снимка: businessinsider.co.za

Причина за недоволството му е преференциалното отношение на екипажа, който след кацане не пуснал пътниците от първа класа да слязат, преди да обслужи една единствена пътничка – Виктория Бекъм.

Всички изчакали бившата вокалистка от Space Girls и настояща модна дизайнерка, чийто личен автомобил я чакал едва ли не на пистата. 

Daily Mail цитира поста на Бой Джордж, който излива разочарованието си в Twitter, приканвайки своите близо половин милион последователи да споделят намеренията му към British Airways:

„Приятен сблъсък с @britishairways - да остави всички в първа класа да чакат, докато колата на Виктория Бекъм я взема от самолета. Правилно е да избягваме да летим с British Airways за известно време!“

Съпругата на Дейвид Бекъм изглежда е изтеглила „късата клечка”, да сподели един и същи полет с Бой Джордж, който многократно е правил изявления, че меко казано, не си пада по Space Girls, а епизодът с привилегированата пътничка явно е прелял чашата на търпението му.

Изглежда обаче, че относно British Airways 61-годишният поп-ветеран е "обогатил" мнението си, тъй като първото му съобщение вече е изтрито и според businessinsider.co.za, е заменено с ново:

„Аз и @britishairways отново се обичаме! Сега знам, че да слезете от самолета преди всички ще ви струва $ 6000. Освен това сега имам за задача да бъда по-приятелски и човешки настроен и да имам повече търпение. Хаха! Пожелайте ми късмет. А, и забравих да кажа колко прекрасен беше полетът ми!”

Не е ясно откъде е дошъл полетът или къде е кацнал, но Бой Джордж и неговите колеги от Culture Club Рой Хей и Майки Крейг снощи  забиха в лондонското заведение Kenwood House. В афиша на концерта Heritage Live са и други мегазвезди от 80-те - Bananarama, Lulu и DJ Fat Tony.

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: