Най-модерните хотелски апартаменти в света - поглед отвътре

Най-модерните хотелски апартаменти в света - поглед отвътре Снимка: www.forbes.com

Великото вече не е достатъчно!

Идва моментът, в който великото вече не е достатъчно добро. Някои случаи изискват грандиозно. Това можем да открием в хотелски апартаменти от висок клас, където плюшените легла и мраморните бани, които преди определяха разкошен престой, сега са заменени с винарски изби, 103-инчови телевизионни екрани, лични сауни и всякакви други екстри.

Представяме ви най-грандиозните стаи в света:


The Muraka, Conrad Maldives Rangali Island

Плуващ в тюркоазеното пространство на Малдивите, убежището предлага открит безкраен басейн, моторна лодка, фитнес и баня с океанска гледка. Слизате по спиралното стълбище за едно истинско зашеметяване: на повече от 16 фута под морското равнище е разположена куполната главна спалня, заобиколена с подводни гледки. Наблюдавайте риби и други морски създания, докато лежите в леглото. 


Manhattan Sky Suite, Park Hyatt, New York

 Ню Йоркски апартамент Park Hyatt

Попийте спиращи дъха гледки на 59-ия етаж от най-високия апартамент на Ню Йорк с изглед към Центръл парк. Но има какво да се разгледа и в самия апартамент. Разположен на 4200 квадратни метра, апартаментът има три спални, 3 бани, пълна кухня с уреди на Miele и хол с камина със стъкло. Хотелът предлага безплатни трансфери от летището с хеликоптер.



Abu Dhabi Suite, The St Regis, Abu Dhabi

The St. Regis Abu Dhabi suite

В Обединените арабски емирства блестящите полилеи са стандарт. Този хотел си заслужава своите 4 звезди със своите апартаменти от 12 056 квадратни фута. Има вълнени ръчни килими, най-модерното спа и театър за пет човека. Икономи се грижат за всяка ваша нужда.


The Presidential Suite, Mandarin Oriental Pudong, Shanghai

Mandarin Oriental Pudong Shanghai suite

Този президентски апартамент е един от най-изисканите в Шанхай и пленява по различни начини. Ако сте почитател на съвременния дизайн, ще се изненадате от обзавеждането и осветителните тела в апартамента. Ценителите на виното ще оценят частната винарска изба. А почти всички, които отсядат в двореца от 8482 квадратни метра, ще бъдат влюбени в двете градини на покрива, които предоставят невероятна гледка към космополитния град.


The Royal Residence, Atlantis by Giardino

  Апартамент Atlantis By Giardino

Заемайки целия четвърти етаж на хотела в Цюрих, най-големият апартамент в Европа (21 258 квадратни фута) разполага с 360 градусова тераса, трапезария с 18 места (като имате личен готвач на рзположение), осем спални и бани, както и шиша салон. Плюс това имате достъп до денонощен иконом, СПА процедури в апартамента и шофиран Rolls-Royce.


Seven South, The Ritz-Carlton, Grand Cayman

Ritz-Carlton Grand Cayman suite

Разположен на близо 20 000 квадратни фута пространство, наскоро представеният Seven South е най-големият луксозен хотелски апартамент на Карибите. Той заема седмия етаж с девет спални, киносалон, всекидневна с трапезария, кухня и тераса с изглед към плажа „Седем мили”. Престоят ви тук ще бъде запомнен с персонална картина на вас, докато се възхищавате на изгледа, от местния художник Двори.


Ty Warner Villa, Four Seasons Resort The Biltmore Santa Barbara

Четири сезона на хотел Билтмор

Плувен басейн на океана, външен дъждовен душ, крокет морава и две тераси - всичко това ви кара да останете на открито в този апартамент. Но единствената по рода си вана, издълбана от цяло парче френски варовик, може просто да ви примами обратно в помещението. И поразителната природа никога не е далеч от погледа ви: прозорците от пода до тавана на главната спалня са с изглед към крайбрежието.


The Royal Penthouse Suite, Hotel President Wilson, A Luxury Collection Hotel

 Hotel President Wilson suite

Eдин от най-големите апартаменти в Европа разполага с 12 спални, заема повече от 18 000 квадратни фута и запълва целия осми етаж на хотел „Четири звезди“ в Женева. Луксозната стая включва 103-инчов LCD телевизор Bang & Olufsen, роял на Steinway, частен асансьор и тераса, оборудвана с телескоп, която предлага безценна гледка към Женевското езеро и Мон Блан.


Royal Suite, Barj Al Arab Jumeirah

Апартаментът Бурж Ал Араб Джумейра

Дубай среща Версай в това помещение с две спални с площ от 8400 квадратни фута, в което се намира позлатено мраморно стълбище, асансьор в апартамента и частно кино. Подходящ за хотела с пет звезди, апартаментът предлага и екстравагантни екстри като душ с пет глави, ултра луксозни шведски DUX легла (на въртящи се платформи, разбира се). Всички - от Тайгър Уудс до Джъстин Бийбър - са отсядали в този хотел-палат.



Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: