ОББ с обновена програма за лоялност UWIN като мобилно приложение

ОББ с обновена програма за лоялност UWIN като мобилно приложение Снимка: ОББ

Новата програма заменя съществуващата и предлага на клиентите директни отстъпки при партньорите

UWIN е обновената програма за лоялност на ОББ, част от KBC Груп, която събира клиентите на банката и включените в програмата партньори на едно място в специалното мобилно приложение. То дава възможност на потребителите му бързо и лесно да се запознаят и възползват от предоставяните отстъпки и промоционални оферти в над 500 партньорски обекта.

Предложенията са разделени в различни категории - пътуване, спорт, за детето, книги и офис стоки, за автомобила, заведения, мода и други. На разположение на потребителите е и специална интерактивна карта, чрез която могат да откриват най-близките и удобни обекти, които предлагат отстъпки и промоции. Достатъчно е да регистрират една карта, издадена от ОББ, която служи за идентификация, след което могат да използват всички останали карти, издадени от ОББ.

Потребителите на UWIN могат да се възползват от отстъпки и промоционални оферти всеки път, когато пазаруват със своята дебитна или кредитна карта от ОББ в търговските обекти на партньори по програмата. Отстъпката се получава в момента на плащане. В допълнение клиентите могат още да участват в игри с награди и да се възползват от индивидуални оферти, създадени специално за тях.

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: