Държавата в подкрепа на бизнеса: Онлайн събитие, посветено на финансовите инструменти в подкрепа на бизнеса

Държавата в подкрепа на бизнеса: Онлайн събитие, посветено на финансовите инструменти в подкрепа на бизнеса Снимка: Pixabay

Днес ще се проведе онлайн събитието, посветено на финансовите инструменти в подкрепа на бизнеса, поставен в условията на пандемията COVID-19.

Събитието стартира от 11 часа онлайн в платформата WebinarJam и ще представи актуална информация за наличните възможности за финансиране, от които българските предприятия могат да се възползват.

То ще бъде открито от министъра на икономиката на Р България г-н Лъчезар Борисов и от г-н Бойко Таков, изпълнителен директор на ИАНМСП, а участници във форума ще бъдат още:

Г-н Владимир Данаилов – изпълнителен директор и член на УС на Фонд на фондовете;

Г-жа Илияна Илиева - главен директор и ръководител на Управляващия орган на ОПИК;

Г-н Панайот Филипов – изпълнителен директор и член на УС на Българска банка за развитие;

Г-н Момчил Ройнев - изпълнителен директор на Българската агенция за експортно застраховане ЕАД;

Доц. д-р Маню Моравенов - член на Съвета на директорите и изпълнителен директор на Българска фондова борса.

Участниците ще представят презентации за възможностите, стоящи пред малкия и средния бизнес у нас за финансиране, а зрителите ще имат възможност в специален панел да задават своите въпроси.

Специално по време на събитието ще бъде представена и интерактивната онлайн платформа, даваща подробна информация за редица програми за финансиране на малкия и средния бизнес в страната – МСП съветник – общ проект на ИАНМСП и Фонд на фондовете, като ще бъде подписан и Меморандум за сътрудничество между двете институции.

Близо 600 представители на бизнеса, предприемачеството и медиите заявиха желанието си да се включат в онлайн събитието.

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: