Европейска дигитална седмица показва постиженията на високите технологии

Европейска дигитална седмица показва постиженията на високите технологии Снимка: pikist.com

Умни градове, автономни автомобили, дронове, роботи и летящи таксита – това са само малка част от акцентите в програмата на Европейската дигитална седмица.

Европейска дигитална седмица се провежда между 21 и 26 септември. Организатор на проявата е българската компания Internet Media Group в партньорство с Международен панаир - Пловдив.

 

European Digital Week е първото по рода си онлайн събитие, което в рамките на една седмица обединява 15 конференции и 1 съпътстващ форум по теми, свързани с иновациите, информационните технологии и бизнеса.

Форумът дава възможности за размяна на опит и обучение в условия на световна пандемия.

 

Програмата на събитието събира на едно място 382 лектори – експерти и практици от 78 държави. Дискутираните теми са почти 400 и осигуряват над 360 часа „ноу-хау” за аудиторията.

 

„Конференциите са с практическа насоченост. Те дават възможност на малките и средните технологични компании да излязат на голям форум, както и на мениджърите да видят ползата от трансформиране на бизнеса си", казва Любомир Атанасов, изпълнителен директор на Internet Media Group и организатор на събитието.

 

Най-многобройни са лекторите от САЩ, Обединеното кралство и Индия, но опит ще споделят и представителите на сектора от Тринидад и Тобаго, Андора, Хондурас, Ямайка, Мианмар, Бангладеш и др.

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: