Великолепната къща на актьора Силвестър Сталоун е обявена за продан

Великолепната къща на актьора Силвестър Сталоун е обявена за продан Снимка: Pixabay

Имението на Силвестър Сталоун в Калифорния е оценено на 3,35 млн. долара.

Ла Кинта, малко градче в покрайнините на Лос Анджелис, сгушено сред склоновете на планината Санта Роза, се намира в самото сърце на долината Коачела. Тишината и спокойствието привличат тук немалко известни личности, сред които са хип-хоп изпълнителят Кание Уест и неговата половинка Ким Кардашиян.

 В средата на този оазис на площ от 450 кв. м се разпростира и имението на Силвестър Сталоун. Или по-правилно доскорошното му имение, тъй като стана ясно, че актьорът го е обявил за продажба.

Трябва да се отбележи, че легендарният Рамбо буквално е вложил душата си в развитието на проекта. От дълги години актьорът се занимава и с изкуство, като интересите му са насочени най–вече към дизайн и живопис. Впрочем неговите собствени творби са изложени в галерии в САЩ, Италия и Швейцария и се радват на голям интерес от страна на ценителите. 

Вкусът на Сталоун към изящество и вниманието му към детайла са отразени в дизайна на имението. Той очевидно е повлиян от италианските корени на актьора – къщата е построена в по-голямата си част в класически средиземноморски стил, а пред нея има патио, типичният италиански вътрешен двор. Но също така присъстват и елементи от карибския стил – например масивните дървени входни врати.
 

На последния етаж на импозантната къща се намира основната от четирите спални. Към нея има впечатляваща баня, огромен гардероб и самостоятелна тераса с прелестна гледка към долината.

Къщата разполага с трапезария за официални приеми и събития. Вратите на много от стаите се отварят към вътрешния двор, което създава усещане за свобода и простор.

 Към момента брокерите са оценили къщата на 3,35 млн. долара.

 

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: