Samsung ще представи 5 нови продукта на 5 август

Samsung ще представи 5 нови продукта на 5 август Снимка: Photo by Daniel Romero on Unsplash

Президентът на Samsung и ръководител на мобилните комуникации заяви в понеделник, че Samsung ще обяви пет нови продукта по време на голямото събитие на компанията „Galaxy Unpacked“ на 5 август.


Очаква се компанията да обяви нов телефон Galaxy Note. Слуховете предполагат и нови безжични слушалки, които да се конкурират с AirPods на Apple, както и 5G версия на своя телефон Z Z Flip phone, наследник на Galaxy Fold, както и нов часовник.


Samsung не каза какво точно ще разкрие, но пусна намеци за нов телефон на Galaxy Note. Компанията обикновено представя своите големи екранирани устройства Galaxy Note - най-известни с писалката, която се плъзга встрани - през август. Телефоните Galaxy Note на Samsung обикновено се пакетират с най-новия хардуер и софтуер, които Samsung може да предложи преди iPhone събитието на Apple, което обикновено се провежда през септември. Предполага се, че моделът тази година ще се нарича Galaxy Note 20.


Според туитове от Макс Вайнбах, който често разглежда ранния телефонен код на Samsung, се очаква Samsung да обяви и 5G версия на своя телефон Z Z Galaxy Flip phone, която стартира през февруари. Освен това се очаква и ново устройство Galaxy Fold, което ще стартира по-късно през годината, и нов чифт слушалки, които се конкурират с AirPods на Apple. Samsung обикновено използва своите Galaxy Note събития, за да обяви и нови смарт часовници.



Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: